Gekleurde mokken

Een gekleurde mok krijgen met een foto is een mooi geschenk. Dat zal door de persoon die het krijgt zeker gewaardeerd worden. Zo’n mok kan men aan een persoon geven als het een persoonlijk cadeau moet zijn. Dat kan bijvoorbeeld voor een verjaardag. Ook kan een dergelijke mok worden gegeven als een relatiegeschenk. De kosten om een dergelijke afdruk op een mok te laten maken zijn gratis. Bekijk hieronder de leukste gekleurde mokken voor elke gelegenheid!


 


Bezig met laden...

Gekleurde mokken, meer informatie:

- Beurs met gekleurde mokken!
Wanneer je een beurs bezoekt en je staat gedurende een langere tijd te praten met een persoon die er met zijn producten aanwezig is, is het een mooi gebaar wanneer je, als je vertrekt, een mok meekrijgt als geschenk. Indien er dan op de mok een afbeelding staat van het bedrijf met daarbij de foto van de directeur en logo van het bedrijf is dat een zeer goede reclame voor de firma. Als je daarbij op de mok ook nog eens ziet dat de persoon, waar je een goed gesprek mee had, de directeur is, is dat een zeer leuke bijkomstigheid. De ene directeur is beter aanspreekbaar dan de andere ook ten opzichte van het eigen personeel. Je zal steeds, wanneer je de mok gebruikt, herinnerd worden aan de persoon waarmee je gesproken hebt. Indien je voor zaken belt en je krijgt deze persoon aan de lijn weet je ook met wie je spreekt. Dat werkt over het algemeen prettiger.

- Geschenk als gekleurde mok!
Je kan een mok ook krijgen als geschenk. Denk hierbij aan dat je een mok krijgt met je eigen afbeelding erop wanneer je bijvoorbeeld 5 jaar voor een firma werkt of van een familielid als je 50 jaar wordt. Het is dan een persoonlijk geschenk. Naast de foto kan je ook nog een passende tekst laten opnemen. Hierdoor wordt men steeds herinnerd aan deze gebeurtenis.

- Geboorte, een kraamcadeau met eigen opdruk!
Wanneer een baby wordt geboren kan je als persoonlijk cadeau een gekleurde mok geven met een foto van de baby met een tekst. De ouders van de baby waarderen zo’n persoonlijk cadeau zeker. 

Voor het bedrukkenv an een mooie gekleurde mok of een ander soort mok is geen kennis nodig, zo kunnen wij elk gewenste foto, tekst of logo bedrukken op deze geweldige gekleurde mokken. 

Voor meer informatie over het bedrukken van deze geweldige gekleurde mokken dan kunt u ons altijd bereiken op info@mokmetfoto.nl en op onderstaand telefoonnummer.

Gekleurde mokken Vragen? Bel ons gerust: 055-3602927


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 2009

MokmetFoto.nl heeft een jarenlange ervaring op het gebied van mokken bedrukken, in verschillende kleuren en maten. Zo mag elke mok een eigen opdruk bevatten en is MokmetFoto.nl inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van mokken bedrukken.

De mokken drukkerij van NL!

Bestel bij de mokken drukkerij van Nederland!

Contactgegevens

MokmetFoto.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn
The Netherlands

(T) +31 (0)55 - 36 02 927
(T) +31 (0)55 - 36 06 537

(E) algemeen: info@mokmetfoto.nl
(E) zakelijk: zakelijk@mokmetfoto.nl

Bedrijfsnaam: IDGift B.V.
Kvk: 57843333
BTW: NL852760723B01

* = prijzen zijn inclusief BTW - Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop