Magische mokken

De welbekende magische mokken staan erom bekend dat wanneer er een warme vloeistof ingeschonken wordt dat de opdruk te voorschijn komt. Dit kan voor een zeer verrassend effect zorgen, zo kunt u bijvoorbeeld als bedrijf een boodschap meegeven aan uw personeel of uw relaties maar ook als consument kan het bijvoorbeeld een originele manier zijn om iets leuks te vertellen. De magische mokken kunnen full color bedrukt worden, dit betekent met elk gewenste foto en logo. Alle magische mokken worden binnen 24 uur thuisbezorgd met uw eigen opdruk! Veel plezier met het maken van uw eigen magische mok.


 


Bezig met laden...

Magische mokken:
De magische mok is verkrijgbaar in twee soorten, namelijk een matte variant welke er ontzettend gaaf uitziet en een glanzende magische mok. Het leuke van de matte variant is dat de mat zwarte kleur natuurlijk helemaal van deze tijd is en dat de opdruk niet/nauwelijks te zien is. Het bedrukken van magische mokken doen wij al jaren voor particulieren en voor bedrijven en zo is het mogelijk om elke mok ook nog een eigen opdruk te geven, dit kan leuk zijn wanneer u elke medewerker, teamlid of of iemand anders zijn of haar eigen mok cadeau wilt geven. De magische mokken zijn op dit moment in de aanbieding en helemaal naar eigen smaak te maken. 
 

Magische mokken bedrukken:


Het is mogelijk om elke mok een eigen opdruk te geven, dit kan leuk zijn wanneer u elke persoon eens wilt verrassen. De magische mokken zijn van zichzelf zwart en zijn ontzettend gaaf om cadeau te doen.  Een magische mok is op dit moment in de aanbieding binnen onze webwinkel.
– Een matte variant
– Een magische beker van glas

De bovenstaande twee magische bekers zijn van keramiek en kunnen ook bedrukt worden met elk gewenste foto, tekst of bedrijfslogo. Een magische beker foto is overigens erg gemakkelijk te bestellen. Zo klikt u één of meerdere van de gewenste magische bekers uit en u upload uw bestand. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u een digitale drukproef wilt ontvangen, dit houd in dat u na de bestelling een opzetje krijgt hoe uw magische beker eruit gaat zien. Wanneer u tijdens het bestellen de magische bekers/mokken heeft gemaakt dan is het ook mogelijk om uw bij de opmerkingen uw specifieke wensen door te geven voor het bedrukken van de magische mokken. Wanneer u vragen heeft over het bedrukken van magische bekers oftewel magische mokken dan kunt u contact met ons opnemen middels onderstaand telefoonnummer en/of e-mailadres.

Magische mokken Vragen? Bel ons gerust op: 055-3602927 of stuur een e-mail naar info@mokmetfoto.nl.


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 2009

MokmetFoto.nl heeft een jarenlange ervaring op het gebied van mokken bedrukken, in verschillende kleuren en maten. Zo mag elke mok een eigen opdruk bevatten en is MokmetFoto.nl inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van mokken bedrukken.

De mokken drukkerij van NL!

Bestel bij de mokken drukkerij van Nederland!

Contactgegevens

MokmetFoto.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn
The Netherlands

(T) +31 (0)55 - 36 02 927
(T) +31 (0)55 - 36 06 537

(E) algemeen: info@mokmetfoto.nl
(E) zakelijk: zakelijk@mokmetfoto.nl

Bedrijfsnaam: IDGift B.V.
Kvk: 57843333
BTW: NL852760723B01

* = prijzen zijn inclusief BTW - Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop