Bestelwijze van MokmetFoto.nlVan plan om een geweldige mok te laten bedrukken of meerdere mokken, dan is vrijwel alles mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u een foto, tekst, logo of een combinatie van beiden op de mok gedrukt wilt zien. Hieronder vindt u meer informatie over het bedrukken van uw eigen mokken. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@mokmetfoto.nl of via ons telefoonnummer 055-3602927.

 

 

  • Uw naam op een mok:

Indien u ervoor gekozen heeft om een naam of een tekst te bedrukken of te laten borduren op één van de gewenste artikelen dan kan dat. Tijdens het bestellen kunt u uw opdruk(ken) aangeven.

 


 
  • Uw tekst op een product:

Elk lettertype, kleur en grootte kan gemaakt worden op de gewenste artikelen. Na de bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef indien gewenst.

 


 

  • Uw logo op een product:

Uw bedrijfslogo of een ander logo kunnen wij bedrukken op producten, elke kleur kan namelijk één op één overgenomen worden om uiteindelijke prachtige mokken te bedrukken.

 


 

  • Uw foto op een mok:

Elk gewenste foto kan bedrukt worden op mokken, te denken aan een unieke selfie, een prachtige vakantiefoto, een foto van uw huisdier, een fotocollage maar ook meerdere foto's is mogelijk in combinatie met teksten en logo's. Tijdens het bestellen kunt u uw gewenste opdruk aanleveren.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 2009

MokmetFoto.nl heeft een jarenlange ervaring op het gebied van mokken bedrukken, in verschillende kleuren en maten. Zo mag elke mok een eigen opdruk bevatten en is MokmetFoto.nl inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van mokken bedrukken.

De mokken drukkerij van NL!

Bestel bij de mokken drukkerij van Nederland!

Contactgegevens

MokmetFoto.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn
The Netherlands

(T) +31 (0)55 - 36 02 927
(T) +31 (0)55 - 36 06 537

(E) algemeen: info@mokmetfoto.nl
(E) zakelijk: zakelijk@mokmetfoto.nl

Bedrijfsnaam: IDGift B.V.
Kvk: 57843333
BTW: NL852760723B01

* = prijzen zijn inclusief BTW - Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop