Levertijd van MokmetFoto.nlVoor hoelaat moet ik mijn bestelling plaatsen en wanneer heb ik dan mijn bestelling binnen? Op dit soort vragen krijgt u op deze pagina antwoord. Heeft u een andere vraag dan kunt u ons bereiken op info@mokmetfoto.nl, wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk een antwoord krijgt op uw vraag/vragen. Ook kunt u ons bereiken op 055-3602927.
 
  • Voor hoelaat moet ik mijn bestelling geplaatst hebben?

    Uw bestelling dient voor 17.00 uur geplaatst te zijn zodat wij uw bestelling kunnen gaan verwerken, bedrukken en gaan uitleveren. De mokken zullen de andere dag bezorgd worden bij u (u ontvangt een track en trace code van uw bestelling zodat u uw bestelling kunt gaan volgen). Afhankelijk van het aantal (vanaf 100 stuks) worden bestellingen na 16.00 uur twee dagen later geleverd (de volgende dag in behandeling genomen).
 
  • Maken jullie gebruik van een 24 uur service?

    Ja, wij zorgen ervoor dat uw bestelling de volgende dag bij u bezorgd wordt. Na de bestelling gaan wij direct met uw bestelling aan de slag, wanneer uw bestelling verwerkt is dan ontvangt u van ons een track en trace code zodat u uw bestelling kunt gaan volgen en bekijken hoelaat deze bezorgd bij u gaat worden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 2009

MokmetFoto.nl heeft een jarenlange ervaring op het gebied van mokken bedrukken, in verschillende kleuren en maten. Zo mag elke mok een eigen opdruk bevatten en is MokmetFoto.nl inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van mokken bedrukken.

De mokken drukkerij van NL!

Bestel bij de mokken drukkerij van Nederland!

Contactgegevens

MokmetFoto.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn
The Netherlands

(T) +31 (0)55 - 36 02 927
(T) +31 (0)55 - 36 06 537

(E) algemeen: info@mokmetfoto.nl
(E) zakelijk: zakelijk@mokmetfoto.nl

Bedrijfsnaam: IDGift B.V.
Kvk: 57843333
BTW: NL852760723B01

* = prijzen zijn inclusief BTW - Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop